dinsdag 2 december 2014

Sunny Bergman

Foto van Sunny Bergman
Sunny Bergman heeft een hekel aan Zwarte Piet. Daarom maakte Sunny Bergman een documentaire die hoofdzakelijk gaat over Sunny Bergman. Sunny Bergman is een goed mens. Eerder maakte Sunny Bergman een documentaire over het vrouwelijk schoonheidsideaal. Dit ideaal lijkt niets op Sunny Bergman en dat vindt Sunny Bergman maar niets. Ook heeft Sunny Bergman een hekel aan het woord 'slet', dus maakte Sunny Bergman ook daar een documentaire over.
 
  Wanneer je het niet eens bent met Sunny Bergman dan heb je waarschijnlijk last van white male privilege. Dat betekent dat je als witte man allerlei sociale, economische en politieke voordelen geniet, puur omdat je een witte man bent.
  Ik heb even navraag gedaan bij een stratenmaker, vuilnisophaler en rioleringsuitzuiger. Ze hadden nog niet van white male privilege gehoord, maar ze waren wel blij dat ze als blanke man in Nederland zo veel economisch en politiek voordeel genieten.
  De nieuwste documentaire van Sunny Bergman is al in de maak. Toen Sunny Bergmans toilet kapot ging omdat Sunny Bergman graag haar hoofd diep in de pot steekt om haar drol nog één keer goed te bekijken voordat hij voorgoed in het door blanke mannen aangelegde riool verdwijnt, belde Sunny Bergman de loodgieter.
  Sunny Bergman kreeg bijna een hartverzakking toen de loodgieter een blanke man bleek te zijn. Zoals te verwachten was, gaf deze blanke man Sunny Bergman het idee dat Sunny Bergman niets van toiletpotten af weet. De druppel was dat de blanke man Sunny Bergman vertelde dat ze haar hoofd niet meer in de toiletpot moet steken.
  Uiteraard ontstak Sunny Bergman in woede en werkt ze nu aan de documentaire 'Wat het oog niet ziet - hoe het rioleringsnetwerk ons onderdrukt'.

Geen opmerkingen: