woensdag 1 maart 2017

Sympathie

Foto: wikipedia
Hoe dom is de linkse media? Dit lijkt me een redelijke vraag na de tv-uitzending waarin Pauw, Jinek en Pechtold met z'n drietjes een zelfingenomen ad hominem tegen VoorNederland lijsstrekker Jan Roos inzetten.
  Roos verkondigde zich zorgen te maken over 'westerse waarden' die niet door alle immigranten gedeeld lijken te worden, waarna er via een overduidelijk opzetje gehakt werd gemaakt van Roos' eigen normen en waarden.

    'Missie geslaagd', zullen ze bij de NPO gniffelend gedacht hebben, 'die rechtse blaaskaak hebben we voorgoed afgeserveerd.'

  Hebben ze bij de publieke omroep het afgelopen jaar onder een steen geleefd? Hebben ze bij die tv-programma's na Brexit en Trump nog steeds niet in de gaten dat al hun ijverige werk uiteindelijk als een boomerang in hun gezicht klapt?
  Ik zat te kijken naar Roos, hoe zijn redelijke opmerkingen over een reëel probleem door drie man en een joelend publiek onder tafel werden geveegd met het argument: 'maar jij bent een ontzettende lul' en ik had nog nooit zoveel sympathie voor de beste man gevoeld.