woensdag 11 februari 2015

Barbertje


Foto: RGB free, by melodi2
Ik heb niet veel medelijden met Dominique Strauss-Kahn, het lijkt me een behoorlijke lul die voornamelijk zichzelf in de nesten heeft gewerkt. Toch lijkt zijn grootste probleem te zijn dat hij zich niet realiseert dat we in de eenentwintigste eeuw leven.
  In de eenentwintigste eeuw kan je academische carriere gesloopt worden wanneer je iets te lang naar de borsten van een studente kijkt en is een hand op de rug van een vrouwelijke collega genoeg reden voor ontslag.
  
  DSK had seks met prostituees, wat in Frankrijk niet verboden is. De aanklacht van souteneurschap is twijfelachtig en lijkt gezocht. 
  De openbare aanklager zag er geen heil in en adviseerde de zaak te laten vallen. De rechters (waarvan twee van de drie vrouwen) besloten toch door te zetten.

DSK moet hangen vanwege seks met prostituees. DSK moet hangen vanwege arrogantie. DSK moet hangen vanwege moreel afkeurenswaardig gedrag. Maar in de allereerste plaats moet DSK hangen omdat hij een man is. En zelfs als hij uiteindelijk hangt, zelfs als hij ondersteboven aan zijn geslachtsdelen opgeknoopt is aan de vlaggenmast van de rechtbank, zelfs dan zullen de Furiën nauwelijks tevreden zijn en hongerig op zoek gaan naar de volgende klootzak die boeten moet.

Geen opmerkingen: