donderdag 17 september 2015

Biologie

RGB Free, by criscris1
Bij Studio Powned liet een verslaggever aan vrouwen foto's van de stevig gespierde, in het uitgaansleven wild om zich heen meppende Badr Hari zien.
  Mooie man, constateerden alle dames,  ze zouden zo het bed met hem in duiken.
  Bij het volgende item liet Arnold Karskens zien hoe 'vluchtelingen' aankwamen aan de Griekse kust: tientallen goed geklede en afgetrainde Badr Hari-lookalikes met petjes en Nikes werden enthousiast opgevangen door een Nederlands meisje, waarmee ze meteen innige selfies op hun smartphone maakten.

   'Dat is omdat ik blond ben', straalde het meisje.
  
  Ze was naar Griekenland gereisd om deze arme zielen een gastvrij ontvangst te geven.
  In de daaropvolgende discussie pleitte de Marokkaanse Raja Folgata ook gepassioneerd voor een open ontvangst van de ontheemden. De mannen in de studio die wat minder enthousiast op deze toffe gasten reageerden waren volgens haar overduidelijk kortzichtige racisten.
  Een tijdje vroeg ik me af waarom de feministen in de Scandinavische landen hun eigen mannen via de wet willen dwingen zittend te plassen in uniseks toiletten, terwijl ze de muzelmannen met hun middeleeuwse denkbeelden juichend binnenhalen.
  Misschien lag het antwoord besloten in deze Powned-aflevering: de dames van Europa hunkeren naar de gespierde vreemdeling die de genenpoel weer een slinger kan geven.



.