zondag 13 november 2011

Kloon

Foto: flickr, by mharrsch
Bent u vandaag voor het eerst op dit blog? Gefeliciteerd! U bent de duizendste bezoeker. Tenzij iemand u net voor is geweest natuurlijk. Gisteren stond de teller op 999 absoluut unieke bezoekers. Duizend bezoekers in bijna twee jaar, dat is niet echt om over naar huis te schrijven. Aan de andere kant heeft dit blog wel trouwe bezoekers: de 999 bezoekers waren gisteren tezamen 4.134 keer langsgekomen, een groot deel van de lezersschare van dit blog bestaat uit vaste klanten.
  Nog een paar fun facts betreffende deze jubileumdag: hoewel het overgrote deel van de bezoekers natuurlijk uit Nederland komt, zijn er maar liefst 29 bezoeken uit Brazilie geweest, waarvan 26 uit Pelotas en 3 uit Rio Grande. Andere landen die van de partij zijn: onder andere Iran (1x), Saudi Arabie (2x), Roemenie (2x) en Rusland (9x). Binnen Nederland (3.812 bezoeken) staat Den Bosch (1.484) fier aan kop, gevolgd door Amsterdam (133) en Tilburg (98). Enkelvoudige bezoeken zijn onder meer te melden van Huizen, Pijnacker en Goirle, als ook Geleen, Drunen en Honselersdijk.
  Wat betreft de inkomsten is er weinig goed nieuws, die zijn vooralsnog 10 Euro 61, wat mijn inkomsten op ongeveer 0,05 Eurocent per post brengt, wat met een geschatte posttijd van 15 minuten een salaris van 0,20 Eurocent per uur oplevert.
  Wat is mijn plan om dit omhoog te schroeven? Gezien de bedrijfsresultaten van de afgelopen twee jaar is er één methode zeer succesvol gebleken in het vertienvoudigen van de dagelijkse bezoekersaantallen: kritiek op de favoriete voetballer van een eredivisieclub. Daar gaat ie dus: Douglas mag dan wel Nederlander zijn geworden, hij heeft nog steeds de inspeelpass van een natte dweil, hij is even geconcentreerd als een ADHD'er in een discotheek, hij heeft de zelfbeheersing van een doorgesnoven Mike Tyson en hij ziet eruit als één van die robots uit 'Attack of the Clones', de slechtste Star Wars film die ooit is gemaakt.
  Laat het geld maar komen!